De winkel in Driebergen en de webshop run ik in mijn eentje en dat doe ik iedere dag weer met veel enthousiasme. Geen vraag is mij te gek en ik zal altijd mijn best doen het de klant naar de zin te maken. De kinderen hebben de ruimte om zichzelf te zijn. Willen ze over het laminaat glijden, prima. Op het kleed met een auto, ook goed.

Of iets heel leuk staat, of de kleur iets minder, zal ik, als je daar naar vraagt, zeker eerlijk op antwoorden. Bij de inkoop ben ik vaak super enthousiast en als ik dat minder ben koop ik minder in. Inmiddels leer ik  mijn klanten beter kennen. En ik hoop door mond op mond reclame meer klanten te mogen helpen.

Na een aankoop mogen de kinderen grabbelen en bij vaste klanten stuur ik een bericht als ze jarig zijn en staat er iets extra's te wachten.

Af en toe geven we een modeshow en is helaas door corona op een laag pitje komen te staan. De draad gaan we zeker weer oppakken.

Wil je graag buiten de winkeltijden winkelen maak dan een afspraak. Dan kunnen we zeker na 19.00 afspreken en heb je de tijd om iets leuks uit te zoeken