Pop Kruseling

€ 24,99

Pop Kruseling

€ 24,99

Deze poppenset van de Kruselings bevat Vera in haar feestelijke outfit met een haarborstel. De pop is 23 cm lang en heeft het uiterlijk van een kind. De armen en benen van de Kruselings poppen zijn buigzaam ter hoogte van de pols, elleboog, schouder, bekken en knieen. De pop is gemaakt van vinyl en heeft glazen ogen.Vera - het kind van de dansVera komt uit Parijs, Frankrijk, en houdt van dansen. Ze heeft blond haar en blauwe ogen. Als ze met haar magische lint zwaait begint alles om haar heen te dansen. Dat is altijd een sierlijke gebeurtenis alsof alle planeten in de lucht dwarrelen. Haar beste vriend is kat Koschka die in het donker alles kan zien.Inclusief? Beweegbare Kruselings pop Vera.

Feestelijke outfit: Jurk, ballet schoenen, schoudertas, onderkleding, haarband met bloemen en een haarborstel.

Pop Kruseling ballet

€ 24,99

Pop Kruseling ballet

€ 24,99

Deze poppenset van de Kruselings bevat Vera in haar ballet outfit met haarborstel. De pop is 23 cm lang en heeft het uiterlijk van een kind. De armen en benen van de Kruselings poppen zijn buigzaam ter hoogte van de pols, elleboog, schouder, bekken en knieen. De pop is gemaakt van vinyl en heeft glazen ogen.Vera - het kind van de dansVera komt uit Parijs, Frankrijk, en houdt van dansen. Ze heeft blond haar en blauwe ogen. Als ze met haar magische lint zwaait begint alles om haar heen te dansen. Dat is altijd een sierlijke gebeurtenis alsof alle planeten in de lucht dwarrelen. Haar beste vriend is kat Koschka die in het donker alles kan zien.Inclusief? Beweegbare Kruselings pop Vera.

Ballet outfit: Balletpak, balletrok met legging, ballet schoenen, haarband en een haarborstel.

Pop Kruseling Sofia

€ 24,99

Pop Kruseling Sofia

€ 24,99

Deze poppenset van de Kruselings bevat Sofia in haar tuinier outfit met een haarborstel. De pop is 23 cm lang en heeft het uiterlijk van een kind. De armen en benen van de Kruselings poppen zijn buigzaam ter hoogte van de pols, elleboog, schouder, bekken en knieen. De pop is gemaakt van vinyl en heeft glazen ogen.Sofia - het kind van de natuurSofia komt uit Lima, Peru, en houdt van de natuur en van alles wat leeft en groeit. Ze heeft bruin haar en bruine ogen. Het verkennen van de natuur heeft haar geleerd om goed te luisteren en kijken. Met haar magische bloem kan ze alle planten om haar heen laten bloeien. Ze kan praten met dieren en moedigt ze aan om samen te werken en anderen te helpen. Ze heeft een konijn die Turu heet, Turu kan de tijd en iedereen stil laten staan.Inclusief? Beweegbare Kruselings pop Sofia.

Outfit: T-shirt, korte broek, laarzen, onderkleding, haarband en een haarborstel

Pop Kruseling Michael

€ 24,99

Pop Kruseling Michael

€ 24,99

Deze poppenset van de Kruselings bevat Michael in zijn casual outfit met een haarborstel. De pop is 23 cm lang en heeft het uiterlijk van een kind. De armen en benen van de Kruselings poppen zijn buigzaam ter hoogte van de pols, elleboog, schouder, bekken en knieen. De pop is gemaakt van vinyl en heeft glazen ogen.Michael - het kind van het avontuurMichael komt uit Berlijn, Duitsland, en houdt van avontuur net als zijn vriendinnen. Hij heeft blond haar en blauwe ogen. Hij kan heel goed voetballen. Door zijn magische ster kan hij door muren heen praten alsof ze er niet staan. Zijn hond Peppi is een golden retriever. Peppi was ooit weggehaald, maar de Kruselings hebben hem teruggebracht. Peppi kan kleine dingen groot maken en grote dingen klein.Inclusief? Beweegbare Kruselings pop Michael.

Casual outfit: jeans, vest met capuchon, muts, sneakers, onderkleding en een haarborstel.