Welkom op de webshop van The Kidzzwalk.

Mijn naam is Wilma en ik ben moeder van inmiddels 2 volwassen kinderen. Ook ik hou van kleding en van kleding kopen. Op inkoop gaan is ook steeds een feest. 

In november 2017 opende ik de deur van The Kidzzwalk, aan de Traaij nummer 39. In september 2020 verhuisde ik naar nummer 10A aan de Traaij waar ik graag wil blijven. Een mooi pand en op een gezellig stuk aan de Traaij.  

 

Voor het grootste gedeelte bestaat de kleding uit organisch katoen. Maar ik heb ook een klein deel wat ik goedkoper inkoop, de non merken.

Wist je dat stoffen gemaakt van organisch katoen fijner aanvoelen? Van de kinderen hoor ik vooral dat ze de naadjes niet voelen.

En als je het niet op een te hoge temperatuur wast generaties meegaat? Duurzaam dus. 

 

Nu wil ik geregeld wisselen van merken omdat ik nog wat zoekende ben. Dat maakt het voor de klant ook leuk omdat het dan als een verrassing komt.

Als je meer wil weten kom je gerust langs.  

 

Het adres van The Kidzzwalk is Traaij 10A, tegenover Team Kapsalon.

Kom je een keer kijken?

Info:

06 49291850 of mail naar info@thekidzzwalk.nl

Open dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.30.

Zaterdag vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur.

Met openbaar vervoer is het vanuit Utrecht met lijn 50 en uitstappen aan de Hoofdstraat, dat is meteen tegenover de Traaij. Of met de trein, sprinter of de trein naar Arnhem. Daar staan de bussen om deze kant op te komen. Met de auto, parkeren is gratis. Wel de blauwe schijf gebruiken.