Welkom op de webshop van The Kidzzwalk. November 2017 opende ik de deur van The Kidzzwalk, toen nog aan de Traaij 39 en even later naar Traaij 52 maar nu op nummer 10A aan de Traaij waar ik wil blijven. Ik ben dit avontuur alleen aangegaan zonder partner en dat was een hele grote stap van een vaste baan naar ondernemer. Maar niet geschoten is altijd mis en ik wil het tot een succes maken met vallen en opstaan.

Gaandeweg leer je steeds meer bij en veranderen de maten of de merken weleens. En ik denk nu dat ik een leuk merkenpakket bij elkaar heb. 

Opgevallen is dat de maten 86 t/m 116 te lang in de winkel blijven hangen en nu heb ik ervoor gekozen deze niet meer in te kopen. Maar je kunt die maat wel altijd bij mij bestellen.

Voor het grootste gedeelte bestaat de kleding uit organisch katoen. Maar ik heb ook een klein deel wat ik goedkoper inkoop, de non merken.

Wist je dat stoffen gemaakt van organisch katoen fijner aanvoelen? Van de kinderen hoor ik dat ze de naadjes niet voelen.

En als je het niet op een te hoge temperatuur wast generaties meegaat? Duurzaam dus. 

 

 

Het adres van The Kidzzwalk is Traaij 10A, tegenover Team Kapsalon.

Kom je een keer kijken?

Info:

06 49291850 of mail naar info@thekidzzwalk.nl

Open dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.30.

Zaterdag vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur.

Met openbaar vervoer is het vanuit Utrecht met lijn 50 en uitstappen aan de Hoofdstraat, dat is meteen tegenover de Traaij. Of met de trein, sprinter of de trein naar Arnhem. Daar staan de bussen om deze kant op te komen. Met de auto, parkeren is gratis. Wel de blauwe schijf gebruiken.