Welkom op de webshop van The Kidzzwalk. Bijna 3 jaar geleden opende ik The Kidzzwalk. 

Waarom kinderkleding? Heel lang geleden wilde ik juf worden maar ik ging laat puberen en gooide er met mijn pet naar. Via mijn zus belandde ik in mijn eerste baan en bleef er hangen. 

Tijdens de reorganisatie ging ik nadenken en  juf wilde ik niet meer worden maar wel iets met kinderen of dieren. Dat werd kinderkleding, kinderen komen en gaan. Je ziet ze vanaf baby doorgroeien en de verhalen en het onbevangen van kinderen is wat het zo leuk maakt. Dus:

Op zoek naar merken en dat was nog een hele klus. Na gepuzzel kwam ik uit bij Zazi Brands, nu Zazi Nais Brand. Ik kreeg snel door dat het vriendelijke mensen zijn en ze denken graag met je mee en, fijn is ook nog dat de kleding van organisch katoen gemaakt zijn.

Wist je dat stoffen gemaakt van organisch katoen fijner aanvoelen? Van de kinderen hoor ik dat ze de naadjes niet voelen.

En als je het niet op een te hoge temperatuur wast generaties meegaat? Duurzaam dus. 

 

The Kidzzwalk werd een feit en het fijne is, mijn winkel staat in het dorp waar ik nu 20 jaar woon. 

Sinds mei werk ik samen met Nancy en Esther in een shop in shop aan de Traaij 52 te Driebergen. Naast kinderkleding vind je ook dameskleding en home deco (zie foto). 

Kom je een keer kijken?

Info:

06 49291850 of mail naar info@thekidzzwalk.nl

Open dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.30.

Zaterdag vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur.

Met openbaar vervoer is het vanuit Utrecht met lijn 50 en uitstappen aan de Hoofdstraat, dat is meteen tegenover de Traaij. Of met de trein, sprinter of de trein naar Arnhem. Daar staan de bussen om deze kant op te komen. Met de auto, parkeren is gratis. Wel de blauwe schijf gebruiken.