MAAK KENNIS: VINCENT EN KRIS

Vincent en Kris; ondernemerspaar met een passie voor mode en eigenaren van PiNNED by K. Kris droomde van haar eigen kledingmerk, waardoor ze haar unieke ontwerpen met de wereld kon delen sinds ze een klein meisje was. Na haar afstuderen als Image & Fashion Stylist was ze een stap dichter bij het verwezenlijken van haar droom. Vincents beroep is een bedrijfsmakelaar en hij weet als geen ander van het starten van een bedrijf. Het koppel bleek de perfecte match te zijn en combineerde hun wederzijdse passies om in mei 2015 hun eigen label te starten: PiNNED by K.

OVER PiNNED door K

De vliegende start van PiNNED by K had alles te maken met de pony: Kris had deze creaties in een Parijse etalage gespot en thuisgekomen liet Vincent een paar ontwerpen uit één stuk leer. Elke franje die sindsdien door Kris en Vincent is verkocht, is handgemaakt, van de hoogste kwaliteit en uniek. Iets waar ze erg trots op zijn!

Wat zes jaar geleden begon als een kaasachtig liefdesverhaal geïnspireerd door de modecapitool van de wereld, is sindsdien uitgegroeid tot een succesvol label met collecties unieke kleding en accessoires. De collecties zijn zowel online als in meer dan 3.000 winkellocaties te vinden en tellen; van kleine boetiekjes tot grote ketens als About You en Wehkamp en zelfs op Curaçao. Het ultieme doel? De wereld veroveren!

Het hoofdkantoor van PiNNED by K bevindt zich in de geboorteplaats van het bedrijf; Schijndel, Nederland. Het is de perfecte basis omdat het is uitgerust met een showroom, een eigen ontwerpstudio voor het maken van de collecties en een fotostudio om alle items te fotograferen.

Door de grote waarde die PiNNED by K hecht aan diversiteit & inclusie biedt het hoofdkantoor ook ruimte aan mensen met een beperking, waardoor ze een kans krijgen in de samenleving. In 2017 stond PiNNED by K volgens UWV in de top drie van meest geschikte bedrijven voor mensen met een handicap in Brabant. Dit maakt het bedrijf ook met grote trots!